Smoker reserveren en BBQ Pakketten bestellen

U kunt met ons bestelformulier een Gradjes Smoker® huren. Wij nemen contact met u op om de reservering te bevestigen. Ook nemen wij telefonisch de eventuele bestelling van de BBQ-pakketten met u op.

Let op! Uw bestelling is pas definitief als wij uw bestelling hebben bevestigd. U ontvangt altijd een kopie van uw bestelling.

Kies de leverdatum: *
Tijdstip: *
 : 
Uw naam: *
E-mail: *
Telefoon: *
-
Leveradres: *
Rijbewijs / Paspoort / ID nr: *


Huurprijs

 € 120,00 (inclusief BTW)


Inclusief:
-    halen en brengen van de BBQ binnen Landerd is gratis (buiten Landerd € 0,40 per gereden km)
-    hout voor 4 uur gebruik. U kunt extra bij bestellen
-    BBQ-gereedschap

Exclusief:
-    schoonmaakkosten €20,-


Smoker met bediening en extra hout

Als extra optie bieden wij ook bediening bij een Gradjes Smoker®. U kunt hieronder het aantal gewenste uren doorgeven. Ook kunt u extra hout bestellen voor extra lang plezier van u de Gradjes Smoker®.


Extra hout per 4 uur €12.95
Bediening per uur €27,50 (excl btw)


Bestelling bevestigen


U kunt nu uw bestelling afronden door op de button "bestellen" te klikken. U ontvangt altijd een kopie van deze bestelling. Wij nemen altijd met u contact op om de levering te bevestigen.


Indien u gebruik maakt van een BBQ pakket:  wijzigingen in het aantal personen dienen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de huur doorgegeven worden. Indien de wijziging voor een kleiner aantal personen later geschiedt wordt het aantal personen betrekking tot het contract gefactureerd. Indien de wijziging voor een groter aantal personen later geschiedt wordt altijd het werkelijk aantal personen gefactureerd.

Graag ontvangen wij de huurovereenkomst volledig en ondertekend retour. Klik op de downloadbutton om deze in pdf te downloaden.
Akkoord: *
Opmerking bij uw bestelling: