Smoker reserveren en BBQ Pakketten bestellen

U kunt met ons bestelformulier een Gradjes Smoker® huren. Daarbij kunt u ook BBQ-paketten bestellen met dit formulier. U dient alle velden met een rode * verplicht in te vullen.

Met de knoppen "vorige" en "volgende" kunt u bladeren door onze bestel mogelijkheden. U dient alle pagina's te doorlopen. Op de laatste pagina kunt u uw bestelling bevestigen.

U kunt achter elk onderdeel een aantal invoeren. Wij spreken altijd over prijzen uitgaand van p.p.

Let op! Uw bestelling is pas definitief als wij uw bestelling hebben bevestigd. U ontvangt altijd een kopie van uw bestelling.

Kies de leverdatum: *
Tijdstip: *
 : 
Uw naam: *
E-mail: *
Telefoon: *
-
Leveradres: *


Huurprijs

 € 120,00 (inclusief BTW)

Huurprijs met BBQ compleet pakketjes


Indien u complete BBQ-pakketjes besteld, krijgt u korting op de huurprijs van een Gradjes Smoker®. Een Gradjes BBQ-pakket bestaat uitsluitend uit het beste ambachtelijke vlees!

U betaalt dan als huurprijs voor een Gradjes Smoker®:
€ 95,00 (inclusief BTW)

Inclusief:
-    halen en brengen van de BBQ binnen Landerd is gratis (buiten Landerd € 0,40 per gereden km)
-    hout voor 4 uur gebruik. U kunt extra bij bestellen
-    BBQ-gereedschap
-    Schoonmaken

Smoker met bediening en extra hout

Als extra optie bieden wij ook bediening bij een Gradjes Smoker®. U kunt hieronder het aantal gewenste uren doorgeven. Ook kunt u extra hout bestellen voor extra lang plezier van u de Gradjes Smoker®.

U mag natuurlijk ook altijd even bellen of een mail sturen.


Extra hout per 4 uur €12.95
Bediening per uur €22,50 (excl btw)


U kunt nu uw bestelling afronden door op de button "bestellen" te klikken. U ontvangt altijd een kopie van deze bestelling. Wij nemen altijd met u contact op om de levering te bevestigen.

Indien u gebruik maakt van een BBQ pakket:  wijzigingen in het aantal personen dienen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de huur doorgegeven worden. Indien de wijziging voor een kleiner aantal personen later geschiedt wordt het aantal personen betrekking tot het contract gefactureerd. Indien de wijziging voor een groter aantal personen later geschiedt wordt altijd het werkelijk aantal personen gefactureerd.

Download hier de huurovereenkomst. Graag ontvangen wij deze volledig en ondertekend retour. Download huurovereenkomstAkkoord *
Opmerking bij uw bestelling: